Over Ons

Bouw- en Timmerbedrijf Lassche uit Sint Jansklooster staat garant voor kwaliteit, vakmanschap en maatwerk. Dat bewijzen we al zeven jaar bij ieder project. Onze persoonlijke aanpak levert daaraan een belangrijke bijdrage. Wij realiseren samen het plan dat u in het hoofd heeft op de manier zoals u dat wilt. Logisch. U moet immers straks wonen, werken of verblijven in de nieuwe ruimte. 

Wij zijn een allround bedrijf met ervaring in nieuwbouw, renovatie en verbouw. Verbouwen van boerderijen zijn een specialisme van ons. Met onze kennis en ervaring adviseren wij u over de beste aanpak en de eventuele onmogelijkheden. Nadat wij het eens zijn over de offerte, gaan we aan de slag. Tijdens de bouw houden we uiteraard nauw contact. Van begin tot eind en ook daarna zijn we natuurlijk voor u bereikbaar. Onze garantie strekt uiteraard verder dan de voordeur…

Bouw- en Timmerbedrijf vindt opleiding heel belangrijk. Wij blijven op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in de bouw. Ook ronden wij binnenkort weer een opleiding af. Bouwen met Bouw- en Timmerbedrijf Lassche is kortom een verantwoorde keuze. 


 Bouw en Timmerbedrijf Lassche
Leeuwte 57
8326 AB Sint Jansklooster

tel: 06-5152 8809
[email protected]

Kvk nr: 05084045 te Zwolle
BTW nr: NL1951.89.279.B.01